Jag svär min trohet till den som läker mina sår

näst sista träningen med de bästa.. Helvete vad kasst man mår. Hela den här veckan kommer vara depp-mode för min del..

.

det värsta är att jag vaknade upp den morgonen och tänkte "idag kommer det vara en bra dag"

A WISE GIRL KISSES BUT DOESN'T LOVE,LISTENS BUT DOESN'T BELIEVE AND LEAVES BEFORE SHE IS LEFT - M.MONROE


imorgon kommer jag ladda upp bilderna jag tog med Cissi igår (klockan är över tolv), måste bara hitta min jävla  mobilkabel!

haha fy fan


Min blogg är ingen blogg längre

Tumblr_lr8gjqfuuk1r2t6yno1_500_large

alltså herre

Tumblr_lo599xkixk1qbbpaoo1_400_large

HAHA typiskt!

227307_201190149916328_149576578411019_474888_4393992_n_large

Sometimes I do get really sad because I feel like I'll be be alone forever: Even though I'm terrified of romance I still feel like I might need someone, someone like you. And then I remind myself that when those opportunities arise I always run away

Nu ska jag rulla för att träffa Cissi, undra vad vi kommer hitta på hihi.

- The Notebook

Ser ut som skit

idag hade jag en såndär cp dag då man bara känner sig allmänt ful. Jag kände mig bara inte ful, utan jag var riktigt jävla ful. DET GÅR INTE ATT GÖRA ETT PISS MED LOCKIGT HÅR!. Mina byxor sprack i stjärten så jag fick gå med en jätteful tunika över, alla mina kläder ligger i tvätten (har inte ens hunnit kolla om mamma har tvättat). Det värsta är att jag drabbas av dom dagarna nästan varje dag, förutom en dag MAX! Då jag kanske lyckats få mitt hår rakt utan att behöva platta.. Nu ser jag ut som skit, och kommer alltid se ut som skit.. Jag älskar mig själv när jag är hemma, då kan jag ha hur fula kläder som helst men ändå känna mig snygg. Love it.. En annan sak jag kom på är att jag blir snart arton år och jag har aldrig i hela mitt liv bakat.

skrattar varje gång haha

"Varje år dör cirka 1223 Gamers och ungefär 2.3 miljoner skadas allvarligt psykiskt (Ja, vi kanske rentav blir socialt störda), vi möter allt från monster till badass gangstaz dagligen. Tänk på det nästa gång ni kallar en gamer för mes. När ni själva lägger er för en liten spark, ......gnäller... över att ha ramlat med Moppen eller... fått nån jävla ponny över er.... Lägg in de här om du är stolt gamer"

BRUTALT!

HINNER INTE BLOGGA MEN VAR SÅÅÅ TVUNGEN ATT KASTA IN NÅGRA SMYCKEN SOM JAG ÄR HELT FÖRÄLSKAD I, HITTADE MAAASSSAAA FINA PÅ NELLY OCKSÅ, MEN HINNER INTE LÄGGA UPP DE FÖR JAG HA RSÅ FÖRBASKAT ONT I MAGEN OCH MAMMA DAMPAR SÅ MÅSTE RUSA!
jag älskar bokstavligen örhängena, kanske int eskulle ha på mig de i skolan eller så men bara att kolla på.. Alla som känner mig vet att jag är kär i drömfångare, så dessa måste jag skaffa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 300 KRONOR STYCK DOCK SÅ DET KOMMER SVIDA I PLÅNBOKEN, OJ CAPS.

Nu ska jag på träning!


sämst på att blogga, men äntligen lite motivation till att plugga!

klicka här!

Nina ville att jag skulle blogga så godnatt!

bjuder på en bra låt jag hittade i Kians Ipod!

Åh jag gillar vad remixen!

Tumblr_lpsk65eewy1qfhmsjo1_500_large

Gimmie Dat

Hej finisar, imorgon är det bröllop som gäller! Köpte min klänning idag, den är fin men inte bröllops-fin om man säger så.. Lite vardagsklänning haha, visar bild imorgon i alla fall! Tänkte bara bjuda på ett klipp min bästa förebild ever som ni säkert redan vet om. Jag ska bli som hon, se ut som hon och vara som hon om några år. That's for sure bitches!

du ba tar mig med storm ciara.. Not cool

fest hos mange!


hahaha spola fram till 3.15 så får ni se vilket ryck hon får i käken typ.. Men den här versionen är bättre!:

RSS 2.0