she locked somethingaway, something deep inside of her. The truth she had once known but chose to forget.

jag kanske ser lugn ut, men i mina tankar har jag dödat dig tre gånger.


It's hard to keep a secret, especially when the secret you're keeping is exactly the thing you want the world to know.





- att ha en konversation med din bästa vän som ingen annan kan förstå sig på.
- jag älskar när jag får ett sött sms av dig och måste läsa om det om och om igen, bara för att bevisa för mig själv att det inte är en dröm.
- att skratta så mycket, att man börjar gråta.
- när folk kommer ihåg små saker om dig.
- stirrar på ett lik i en film för att se ifall du lyckas se de andas.
- det var aldrig någon annan, det var bara du, bara du.
- jag nekar min spendering av tid på dig.
- jag har i hemlighet fallit isär.
- jag skriver alltid snälla saker om dig i min dagbok.
- ibland önskar jag att jag vore en anorektiker, bara för att lyckas.
- att vara någon första prioritet.
- första gången en person säger ditt namn
- ibland är allt jag behöver en chans.
- jag önskar att jag visste.
- jag önskar att du visste. 
- den härliga känslan då du är omringad av tusentals människor som sjunger med i samma sång.
- jag lider av en otrolig behagsjuka.

 


Ingen

lite onödigt att skriva ett inlägg om ingenting. Också onödigt att skriva med tanke på att ingen är hemma, ingen gör ingenting, ingen är inte ute just nu och festar, ingen suktar efter tvspel denna lördagskväll, ingen kommer lägga sig innan tolv ikväll, ingen kommer ha tråkigt ikväll, ingen kommer få en misslyckad kväll. Jag är ingen, och nu ska jag plugga.


Here we go again I kind of wanna be more than friends

sjukt bra låt! Nu ska jag tagga inför matchen mot Remers! Remmers kanske de heter. Hur som helst så ska vi vinna den! puss!

Jag tror jag kommer gråta


de är slut. Finns inte kvar. Inte ett enda par i brunt finns kvar. Fan vad ledsen jag är. Jävla cpunge jag är  då som segar med livet. Åh ska försöka hålla in tårarna.. Om det finns någon som läser detta och har de i strl 39, så är jag villig att betala dubbelt så mycket. För er andra som vill beställa likadana fast i andra färger, ta en storlek större. Har hört att de är små i storlekarna.

satan i gatan vad hennes nya skiva är bra


vet att rubriken är uttjatad, men så sjukt sant. Skivan ska bli min. Utan tveka. Måste bara säga att jag missade träningen idag, vart så himla taggad. Men jag satt vid datan som ett fån och väntade på att tiden skulle gå. Sedan märkte jag att 17:45 inte betyder 19:45.. Så jag missade ju träningen totalt.. Så himla dum. Tack Veronica för att du är så bra!

Första gången jag vågat kommmentera i något av Kissies inlägg, framsteg!


IIIIIIIIIIIIIIHHH! Haha lite stelt, men vart typ alldeles nervös hallå! Nu kommer mina kompisar tycka att jag har skämt ut mig, men man lever bara en gång eller hur? Nu ska jag kolla lite family guy, puss!


För det är så det ska vara

hade match med damlaget idag, very nice. Vi spelade hur bra som helst, och de andra sög. Trots det blev det 2-2, suger jag vet. Inte nog med att de gjorde mål, de retade mig för min röst. Någon kommer dö, eller vad säger nì? Bjuder på två bilder


1. påväg till haninge för att spela match, halsduken tog jag av mig direkt efter fotot. Mobba inte inte mina superfina ögonbryn, jag låter faktiskt de växa ut.


2. påväg hem, för det är så det ska vara!

People change, feelings change. It doesn't mean that the love once shared wasn't true and real. It simply means that sometimes when people grow, they grow apart


ska snart spela match med b-lagets damer. Sen ska jag hem duscha, förbereda mig till morgondagens skola. En månad kvar och mina betyg får inte se ut så som dom gör idag. Btw så sa jagupp mig idag, pappa lät mig inte fortsätta jobba, en riktig fitta om man säger så. Men jag fick ett samtal av mamma ( pappa säger alltid till mamma när jag har varit stygg), men det slutade med att jag vann. Det enda jag sa var: "Ni sa att jag skulle skaffa jobb, jag lyckades men se var jag tvungen att sluta!? Så om ni vill att jag ska skaffa jobb så får ni fan ta och röra på fläsket och hitta ett åt mig. Om inte jag hittar något, så får ni försörja mig tills jag dör. Och med det menar jag att jag ska få allt jag vill, och när jag vill" rätt som det var så får man 500 kr för att köpa skorna från nelly.com för..


jag längtar


I love you, but I'm done chasing you


nu ska jag sova, ska jobba för första gången imorgon och är super nervös. Enda tjejen ( imorgon bara)och alla kände varandra redan innan tydligen, och den enda tjejn man lär känna jobbar inte ens imorgon. Kul.. Måste på toa nu, sedan rullar jag mot sängen men tackar som frågar! Godnatt!

Fin text hittad från clarastyle.blogg.se

”Folk tror att man alltid klarar sig så bra själv när man visar sig stark. Att man tar all skit, att ryktena inte biter eller kommentarerna inte känns. Att det man får höra inte gör ont eller att hans namn fortfarande är en kniv. Ingen som förstår att hela staden fortfarande är ett minfält.

Allt känns. Men jag måste vara stark för att överleva. Det är därför som blicken är svart och sen kan alla människor skvallra hur mycket de vill om hur dum eller hård eller elak man är, men det handlar bara om ren och skär överlevnad efter en sorg större än allt annat.

Och till alla er som tror att man inte klarar det. Man gör det. Man skrattar till slut. Man älskar igen. Man börjar leva utan att man ens inser det själv. Glöm inte bort det. Jag klarade det. Du klarar det. Vi klarar det. Tillslut inser man att denna smärta man har tagit sig igenom har gett något väldigt fint – en styrka man aldrig trodde att man hade. Känslan av att vara en stark människa”
text/Micheala Forni/kärlek

Indeed


ska upp halv tio för att hinna duscha, och byta om. Btw så har jag hittat en super sida jag ska börja köpa mina kläder ifrån. Love it, en annan sak också. Jag är helt fruktansvärt kär i baddräkten jagla upp för inte så länge sen ( den svarta), men hm kommer få in en super fin svart baddräkt de också. Så jag har lite ågest och vet inte vilken jag ska välja. Men jag måste vara först ut, det är självklart.

Bara så jag kommer ihåg


Don't judge me, you only see what I choose to show you



imorgon ska jag upp rätt så tidigt för att dra på utbildningen. Den var inte i torsdags, vilket jag trodde (= att jag skämde ut mig rejält). Men klockan ett ska jag vara där i alla fall, och sen ska jag till landet och jag hoppas verkligen att Erika kan följa med. Det blir kul hur som helst, men med erika är det som ett litet plus liksom. Men nu ska jag kolla sl, sedan rulla vidare till sängen och pulla hela natten. Poss


Några butiker jag måste till nästa vecka

Urban outfitters, och Veromoda.
haha hade lite damp igår, men lugnade ner mig idag. Nu ska jag ut och sola och få en maaaaaassa solutslag! Poss


Du är värdefull.

vill bara säga att jag ska träffa Cissi Aderi imorgon, bättre kan det inte bli!


It hurts not knowing whats really happening

klockan är tjugo över två, och jag måste sova. Men kan inte. Jag är så himla förbannad. På mig själv. På dig, och dig och även dig. Jag ska egentligen inte oroa mig. Men det känns så fel. I sommar ska jag vara skitsnygg, and you're going to be the one who missed out.. Godnatt

jag älskar när man är helt nere och tror att ingenting kommer få en att le. Så ser man en bild som denna och dör av garv


om det ändå vore du


If she love you, she'll come back. If she's smart she won't

Love is a cycle
when you love, you get hurt.
when you get hurt, you hate.
when you try to forget, you start missing.
and when you you start missing..
you will eventually fall inlove again.

Reunionen i onsdags

På Baresso med Moa och Cissi, var beredda på många bilder. Btw, det sägs att jag och cissi liknar haha, awesome!:















snyggare bilder gick inte att hitta. Men måste bara säga att jag blev helt paFF när jag kom in, det var så himla fint! Fick en massa inspiration till mitt rum, så snart kommer det ske en liten förändring i mitt rum. Det kommer bli hur mysigt som helst! Imorgon ska jag träffa Cissi igen. Kul! Lika alot!


99 kr/st på JC

jag älskar den här biknin, så himla söt! Dör för de små volangerna, och att jag faktis kan ha en trekantsbikini trots mina ubersmå titties är ju hur grymt som helst. Under delen är dock för liten men det orkar jag inte bry mig om haha. Snart kommer min vän Sara hit från frankrike också! Mys!




If he loves you, he'll come back. If he is smart, he won't

Juste jag fick jobbet. Jag har stockholms bäst betalda extra jobb inne i stan. Hur skönt är inte? Jävligt trist att utbildningen är nu på söndag, jag som skulle till landet med släkten och Erika. Men det blir inte av tyvärr. Om inte pappa tvingar mig, och då kommer jag inte kunna få jobbet. Fy fan vad arg jag blir på honom då, kommer blir riktigt förbannad då. Nog om det, i onsdags umgicks jag med Cissi och Moa. Long time no seen(?), bilder på det kommer i nästa inlägg, sedan kommer jag passa på att visa min nya bikini i ett annat inlägg också! Hur fin som helst, första gången jag passar i en trekantsbikini. LIKE!

MIN SOMMAR I BILDER

fick lust att planera min sommar i förväg, jag menar nästa sommar är ju inte jag barn längre. Då är jag vuxen (18 år) så jag måst eju leva livet. Så här kommer min sommar se ut för det mesta, i sommar ska jag:

skaffa jätte långt hår

hålla mina vänner nära


ha sådär kul på en strand dom har i filmer. Ett exempel:

Mysa med min kille (blivande).

Springa längst strandkanten vid solnedgången tillsammans med mina vänner (helst utomlands)


Klicka hem ett par jeansshorts från runwaydreamz.com som jag ska skryta med hela sommaren.

äta en massa glaaass i stora laass!

plocka bär

Java chip på Starbucks är ett måste

lära mig mycket mer franska

och sedan åka till frankrike för att hälsa på min broder

sen ska jag shoppa jätte jätte mycket, förnya hela min garderob så den ser ut såhär:


spara till jättelånga naglar så jag kan pimpa de superfint


läsa en bok

cykla en massa

grilla

lära mig att åka på min skateboard, eller kanske t om. skaffa en longboard.

och bli superbrun, och inte tänka på min solallergi

kanske t om. såra någon på ett korkat sätt

eller kanske bli sårad, vad gör man itne för att känna sig levande

säga något riktigt epic

och min kille/sommarflört ska vara såhär underbar
och såhär

och såklart bli kär

nej men nu orkar jag inte med fler bilder, men jag ska också räkna alla stjärnor på himlen, simma med delfiner (super rädd för att simma i djupt vatten), hoppa bungyjump (livrädd för höjder),lyckas ha en flga på benet i fem låna sekunder innan jag får panik, jobba ( tjäna ihop en massa tusenlappar), lyssna på superbra låtar heela sommaren! Och mycket mycket mer. Lite inspiration till er och mig själv. En del bilder är från weheartit.com, och en del har jag tagit själv. Poss

The Middle

fasen vad glad jag är just nu, har suttit och garvat åt en och samma tjej i nästan en timma. Jag har definitivt hjittat en annan favoritserie än family guy. Ni måste börja kolla på The Middle. Det går på tisdagar med start klockan tio på femman. Herregud det börjar nu! Men för at tni ska förstår det roliga hehe:

herregud hon är så ful, hon ser så galen ut, helt hysterisk. Åh jag älskar henne. Sue heck hahahahahha love of my life

See how I'll leave with every piece of you

ska snart ta tunnelbanan mot odenplan. Mitt hår är hur fettigt som helst, mamma köpte en inpackning som tydligen ska vara bra för håret. Visst är den bra, men den får mitt hår att se smutsigt och fettigt ut ( mitt hår är super lent). Ingen bra start för Tina idag va? Aja önska mig lycka till. pusssssssssssss 

Godnatt


JAG KOMMER HITTA!


omg 27 minute rär ingenting. Känns bättre nu. Men hade aldrig lyckats utan världens bästa, tack!

remember to smile

seriöst jag vene vad jag ska ta på mig, jag vene vad jag ska säga, jag vet inte ens vad jag ska svara om de frågar "varför vill du ha just detta jobb" eller något liknande som de gjorde förra gången, jag kommer inte ens hitta dit, jag vene ens vad det är för jobb. Omg. Jag vene om jag ska vara seriös, glad, lugn, åh men kul att jag mumlar så fort jag blir nervös, stammar gör jag också, men ibland mumlar jag så mycket att jag nästan dreglar, kul att jag inte vet om jag har stavat rätt på "mumlar", kul att allt faller med ner till ångestgropen just nu, äsch jag lär ju inte dö haha. Så blir jag påkörd direkt efter

Kirsten zip jeans - hur snygga som helst


har letat i evigheter efter dessa i min storlek. Men icke sa nicke, får hoppas på att jag hittar de imorgon så jag kan ha de till arbetsintervjun liksom. Man vill ju känns sig ny och fräsch typ. Juste, är väldigt nervös också så ni vet, dt är nog därför jag flummar lite hehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............... Kommer inte ens hitta dit! Panik eller vad? Pappa måste följa med mig.. Imorgon ska jag upp tidigt, och springa. Jag behöver rensa skallen lite.

stenhård inspiration

Till alla er som tycker att färga topparna är dunderfult, kolla bilden. Hur snyggt som helst.


Last train to Awesometown



Facebook är ju efterblivet. Jag vill ut och springa. Har gjort en spellista som får mig att peppa till typ, kommer ha den i högsta volym när jag är ute och springer. Alla låtar sammanlagt är 29 minuter, och jag bestämde mig för att springa i hög tempo i en halvtimma (kommer såå inte gå bra) så jag hade tur. Ingen bra kombination bland låtarna, men det funkar! Ska försöka få tag på Erika och dra med henne ut på en runda. Här har ni den sunkiga listan, och om ni klickar här så kommer ni till en annan sida. Kanske världens bästa. Men det är upp till er, men nu ska jag rullis! Puss!


Dom kallar mig för en drömmare

sitter och lyssnar på Justin Bieber, han är faktis bra. Alla som hatar honom är bara patetiska och vill verka udda. Han sjunger bra, om det är någon man ska ska klaga på så är det Rihanna. Hon är ju helt tondöv, eller typ britney spears. Duh!

Men i alla fall, imorgon ska jag mysa med några av mina favoriter och sedan måste jag hitta en outfit jag kan ha till arbetsintervjun som jag har nu på tisdag. Något tips? Nej nu ska jag hitta något vettigt att blogga om, poss


With the world in our hands

hejsan alla mina 14356034 läsare! Jag har precis diskat klart ,och väntar på att min padre ska vakna så att han kan se hur duktig jag har varit. Får hoppas på att han itne sover bort dagen, som han gjorde igår. Snart ska jag rulla ut för att möta älsklings-farydah för att lämna en kjol i utbyte mot hennes matkort (extra mat i en vecka är najs). Sen ska jag rulla hem igen och umgås lite med pappa, stackaren har ju hur tråkigt som helst om dagarna. Medan vi "njuter" i sverige, kommer farydah steka i solen i Grekland. Kul. Verkligen. Aja måste börja klä på mig, poss


Med lite humor säger jag godnatt!


Everybody wants to go to heaven, but nobodys wants to die?

Hola guapas, sitter och skriver på mitt fjärde(?) inlägg. Har haft denna blogg i ca två timmar nästan, och har bara skrivit onödiga saker. Äsch. Imorgon har jag lovat mig själv att dra ut på en långpromenad, eller ta en simtur i vällingbys simhall (bara om jag får sällskap hehe), så jag får lite extra motion. Sen så ska jag försöka plugga lite, har två inlämnings uppgifter som är sena. Senare på kvällen ska jag nog ut på dejt med mina vänner. Det här är morgondagens planeringar, hur mycket som kommer bli gjort är en annan fråga..

Något jag verkligen dreglar efter



nelly.com - 299 kr/st
baddräkter kan vara hur jäkla snygga som helst, de här är kommer vara de första jag beställer hem när jag får den andra halvan av min månadspeng(+studiebidrag). Vet att de flesta tycker att det är fult, och jag kan hålla med om att brännan inte blir så tjusig, men en baddräkt framhäver kvinnoformen på ett otroligt snyggt sätt. Visst, jag har inga tuttar. Men det finns ingen chans att det kommer hindra mig från att bära dessa till sommaren!

colour me blue, I'm lost in you



OM BLOGGEN

bloggens namn heter Mecum Vola, och det betyder flyg med mig på latin. Ifall ni undra. Ni hittar mig även på twitter, lite kult sådär. Juste designen. Hatar att menyn har hoppat helt fel, och jag vene hur jag ska fixa det så ni får nöja er med hur det ser ut just nu. Headern är slarvig och tråkig, men jag gillare. Förresten så stör  jag mig på reklamen som alltid står i vägen. Men den går inte att ändra på, och nu ska jag proppa i mig lite Ben n Jerrys och njuta. Poss på er

Välkommen till min nya blogg!

Erika tvingar mig att starta en ny blogg för att få reda på vad hennes lösen till bloggen är. Lite trist, med tanke på att jag tog bort min blogg och kände mig asnöjd. Men en ny början kanske. Vem vet? Känns som om mitt liv börjar nu typ, sommaren är här snart och då blir det en ny början för oss alla.
jag och erika på balen 2010, hon är min bästa vän och jag älskar henne.


RSS 2.0