0226. Jag fruktar denna dag

jag ska alltid göra såhär. Så fort jag börjar plugga, så fort jag kommer igång så går det bra. Tills jag bestämmer mig för att ta en paus. Jag hade en punkt kvar, men har fortfarande inte gjort den. Och vad är klockan? Halv tre snart, och jag har möte halv elva, skola kvart över. Idag är det ingen vanlig dag. Nej. Inte nog med att Alexander fyller år (Grattis gulle!) utan idag kommer jag få ig i tre kurser. Franska, Företagsekonomi och historia. Fuck my life. Hoppas att jag blir påkörd påväg till skolan. Nice med sämst betyg redan i ettan. Ops, my bad. Glömde Engelskan också, livet är bra orättvist ibland.

såhär ser jag ut just  nu, med ett överkast som tält däremot men det gick inte att ta bild med den över så fick ta två snabba utan. Hoppas att pappa inte märker att jag är vaken nu.. Fan vad varmt det är förresten, svettas från dubbelhakan min ända ner till tårna. vidrigt som fa-an

kan ju passa på att säga att jag försökte klicka ögat i några minuter innan jag insåg att jag hade glasögon på mig. Trött tjej i olovslund

en hälsning

jag pluggar som fa-an

men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det

That should be me


sitter och lyssnar på Chris Medina samtidigt som jag låter tårarna strömma. Fan vilken grabb alltså. Skulle inte vara illa att ha en kille som tycker om mig lika mycket. Men det kommer, ingen brådis alls. Jag gillar att mitt fett bara hänger ner från stolen sådär haha. Nej jag orkar inte bry mig faktiskt, lite extra kilo är bara ännu mer att älska. Idag gjorde världens tabbe på matchen också. Aldrig mer.
och till dig som läser detta och har lyckats lista ut att det är dig jag menar med min rubrik, grattis, du suger.  

lite natthumor


imorgon är det match mot spånga, lite dålig stil att tränarna låter mig spela med tanke påa tt jag inte varit på någon träning denna vecka.. Känner mig aselak. Nej men godnatt


Med ett klick


klänningen som jag la upp i det förra inlägget är påväg hem till mig just nu, tillsammans med ett par skor också. Mamma betalde så gullig som hon är, men tycker att det är så jävla orättvist att de skorna itne fanns i brun färg :( just my luck. Nej men jag nöjer mig, nu har jag en klänning till skolavslutnigen jag ska inte ha skorna däremot. Jag nöjer mig med de blommiga från h&m.

Men lyckas jag vricka foten, stuka den, eller vad som helst så gör jag det med stil

Funderar starkt på att ha den här på skolavslutningen


vad tycker ni?

Lace Dress One Shoulder SEK 379, John Zack - NELLY.COM


Jag vene om jag hänger med men here we go!


Följ min blogg med bloglovin btw, ankan tycker du om mig?

Jag är med i tävlingen!


jag brukar inte vara med i tävlingar så ofta eftersom att jag förlorar hela tiden. Min syster vägra skrapa en trisslott när hon är i närheten av mig, och jag förstår henne haha. Nej men den här sägs vårda huden efter att ha solat, badat i typ klor och så vidare. Vilket är bra med tanke på att jag varken tål sol eller klor. Men jag solar, och badar i klor ändå. Very nice. Klicka på bilden för att anmäla er till tävlingen. Man behöver inte göra något inlägg, men jag gjorde ett ändå så att jag kan ge mina läsare chansen att vinna, eller hur!? Bussig tjej den där Tina. Kram


Vi kan le, men bara i några sekunder


tröja/Modekungen, jeansshorts/H&M, solbrillor/Ginatricot, ankelbootsen/Melba.se

slängde ihop ett litet collage, försökte pimpa den lite med lite insekter och blommor. Inte så nice, men det funkar. Detta ska jag klicka hem, bortsett från brillorna, om mamma eller pappa betalar för detta så kan jag erkänna att jag är bortskämd! Nej men det här vill jag bära på sommarkvällarna. Ja jag är så ball att jag använder brillor på kvällarna också, det är faktis fortfarande sol då. Jag menar, klockan är halv nio just nu, och det ä rfortfarande superljust!

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag skrattade tills jag grät

vet ni. Jag har lyckats gå upp två kilo sen i lördags? Jag är super sjuk, har feber och världens förkylning och halsont. Kan knappt äta, men när jag väl äter. Jag vene. Det måste vara jädrans mycket kalorier/fett (kan inte sånt). Men det sjuka är att igår satt jag på soffan med fötterna på bordet och kollade på mina lår. Jag såg att de hade blivit lite större men trodde att jag inbillade mig (vilket man alltid gör) så jag slutade tänka på det (jävligt starkt), och så visade det att det var sant? Fan sjukt. Och jag får en jävla massa ångest för varje kilo jag går upp. Nej jag tycker inte att jag är tjock (ta det lugnt) men jag är kort och jag spelar fotboll. Fattar ni? Man får inte fina ben i fotboll. Man får ingen fin kropp alls i fotboll. Men jag fattar inte hur tjejerna i mitt lag lyckats hålla sig så jävla fina. Ingen av oss ser ut att spela fotboll, helt seriöst. Och idag väger jag några kilo som jag aldrig i hela mitt liv vägt förut. Jag vet att jag själv hatar när andra skriver om hur mycket de typ "hatar" sina kroppar och så, och jag känner mig super larvig som gör det. Man vill inte verka som alla andra, men i slutändan inser man att alla är exakt likadana. Men jag kan säga att jag inte tänker äta mindre för det. Jag älskar mat, och jag äter chips till frukost. Något jag inte kan motstå.
hjälp vad jag hoppas att ingen påverkas av det jag skrivit..  

japp som alla säger så vill man ha ett foto i varje inlägg så jag bjuder på en bild på Angelina Jolie, mitt gudinna. Hon är så himla vacker att jag dör.

kan ju passa på att säga, tänk på barnen i afrika.
är hemsk som säger det här, men jag känner ingenting när folk säger så till mig. Inte heller när de säger att jag kunde ha något handikapp. Men istället kommer jag med andra saker som "skulle du hellre ha en såndär klassisk iranie näsa än det du har nu?" eller typ "tänk om du inte skulle ha en såndär vidrigt kroppslukt vissa har?". Nej, och thank god for that! Amen.

För dig ska jag riskera allt


Jag vet hur du ser ut i inga kläder


har brist på bilder så bjuder på en på mig och dennis hemma hos mig. När vi satt, en dag mitt i skolveckan, och spelade gitarr och åt en massa sötsaker sent på kvällen och inte brydde oss om de långtgående konsekvenserna. Saknar min vän.

Jag har kommit på en sak. Jag har en lösning. Jag måste ha ett mål. Jag ska försöka komma på något jag vill jobba med när jag blir stor, och sedan ska jag liksom sträva efter det. Men jag vene vad, jag vill verkligen tjäna en jävl amassa pengar. Funtar på fältassistens eller beteéndeanalys, men man tjänar inte så mycket tror jag. Men jag är helt besatt av CSI och Criminal Minds (Matthew Gray Gubler i mitt hjärta). Ifall ni typ undra..
Gud vilket random inlägg, gillart.

... and I'm sorry for hurting you

nu kommer ett väldigt negativt inlägg som man egentligen inte borde lägga ut, det är vad storbloggarna säger i alla fall, men jag gillar att skriva av mig och jag gillar att läsa andras damp inlägg. Man kanske känner igen sig eller så. Men här kommer mitt i alla fall:

Jag är så sjukt jävla trött/irriterad på skolan och mig själv, känns som om jag behöver gå om ett år men jag vill så gärna ta studenten med mina vänner. Fatta vad trist att gå i skolan medan dina närmsta kompisar typ klubbar/reser/ pluggar vidare (med äldre och mycket snyggare män, dör lite av bara tanken). Jag har inte svårt för skolan, verkligen inte,  jag är faktiskt ganska duktig (väldigt duktig för att skryta) jag är bra så jävla laaaaat. Jag gör ingenting i tid, jag pluggar aldrig, och orkar inte med nååågooot. Det värstaär att jag gör ingenting annt på fritiden än at tsitta hemma och läsa böcker typ (kollar på tv/spelar data som en galning). Så jag kan ju utan tvekan lägga ne rmer tid på plugget. Men det gör jag ju inte, har inte funnit min motivation. Usch fy och blä...... Jag hatar mig själv för det, så får det blir lite jobbigt så ger jag upp. Jag är ju efterbliven. Nej men that was about it. Nu ska jag fortsätta hata mig själv (istället för att plugga såklart), puss.

Everything I do, I do it for you

Jag älskar dig, jag hatar dig, jag glömmer dig, jag saknar dig.


jag tycker om dig väldigt mycket


alltid jag.

super sjuk tjej i olovslund. Mitt huvud väger tusen ton och min röst är snart helt borta. Det bara rinner ner tårar från mina ögon hela tiden. Inte nog med det så har jag feber. Jag skulle aldrig spelat matchen idag, jag skulle ha lyssnat på ankan. Hon är alltid den kloka bruden. Ska hälsa till min vän Farydah också, som är lite smårolig sådär

farydah och jag för någon vecka sen i skolan. Jag vene hur vi lyckas, men vi blir alltid så grymt snygga på bilder!


Denna gång ska jag komma hem med en vinst, hjärnskakningen att ta mig i arslet

vaknar kvart i fem täppt i näsan världens huvudvärk och m.m.
Sedan ser man att fönstret är öppet, en gullig pappa som försöker vara snäll.
Men istället får man värsta förkylningen.
Nice innan match liksom. Men jag bryr mig inte, idag ska vi vinna.
vi ska komma hem med en vinst, och denna gång ska jag ha spelat utan att få hjärnskakning redan i första halvlek. Kameran ska med också, så det blir lite coola fotbolls bilder.
Vi är proffs.
jag älskar att skriva som ett sär

Vi stod i fönstret bara du och jag . Jag viska det jag vet att du vill ha.

Idag skulle klassen åpå utflykt, men ingen dök upp utom jag, Nina, Erika och Moa (två grabbs till, oscar och chris) så jag och brudarna åkte hem till mig och kollade på en skräckfilm, därefter stressade vi/jag som satan för att byta om till reunion-middagen hemma hos henke. Därefter skulle vi på fezt, men jag rullade hem istället för att jag hade ingen bra outfit tyckte ja. Jag vet, mitt självförtroende är bajs vid sådana tillfällen.
Min kväll avslutades med en massa tårar och ett städat rum (Karin förstår)

bild från i somras, innan jag klippte av mitt vackra långa hår. Kolla hur grym bilden är om man täcker för halva
ansiktet, lika alot. Sådär kort hår som jag har på den ena sidan är så jag har nu. Fail


Hej Elis!


Hitta den på Jolinef.blogg.se nu har ni något att läsa

KÄRLEK:

Är du kär just nu? - ne

Har du någon kille just nu? - ne

Har du dumpat någon? - ne
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - ne

Vem kramade du senast? - Nina

Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Eh ja? Ne.
Skulle du våga säga till den du gillar att du gillar den ?- då hade jag redan gjort det.
Är du bra på att kyssas ?- jag vene
Har du kysst någon med de motsatta könet ?- JA!
Gillar att krama killar ?- bara om de använder båda armarna.

Har du velat köra om ett förhållande som var när man var liten me en person? - fattante. Håller med Joline, jag fattante

 

SKOLA:

Är du duktig i skolan? - nja

Har du bra betyg? - om man ser ig som bra, så ja rätt så.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja

Har du fått ett bra resultat på ett prov? - min vardag

Sköter du dej i skolan? - klart

Har du tuggat tuggummi under skoltid? - sväljer mina tuggummin efter två tuggor.

Har du mobilen på lektionstid? - jag har, men jag har använder den inte.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - ne
 

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - mammapappasysterbrorsanochännuenbrorsa

Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Aa

Trivs hemma? - Yes, men föredrar kälvesta.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - En gång när jag var liten så hade jag tagit med mig en padad utifrån, dagen efter var den borta. Och då blev jag så rädd att jag rymde hemifrån. Räknas det?
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit, och sedan kanske hotat lite. Det är så man får respekt.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - ne, är ganska bortskämd så det är nog jag som skäller ut de för det mesta.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - haha ja? tyvärr.

Vem betyder mest för dej i din familj? - fyfan vad idiotisk fråga. Arg jag blir, alla såklart.

Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ännu en dum fråga? Fan skärp dig.
 

VÄNNER:

Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - Mina brudar i skolan
Vem/vilka var du med sist? - Erika,Nina,Alexandra
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - jag blir bara vän med snygga människor. Det är reglerna. Skoja haha dom är fula hela bunten.
Är det okej att ha kill-kompisar? - så länge man inte rör dom
Har du pussat nån av dina kompisar?- pussar på de hela tiden

Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - aldrig, hatar blod.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - aa en jävla massa.
 

Smink och utseende:

Du sminkar dej varje dag? - ne
Putar med läpparna på kort? - ne
Tar kort på dina bröst?- om jag ändå hade några..
Använder foundation på läpparna? - ne

Super dej packad varje helg? - hleg? Hela dan varje dag. ha-ha
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - ne
Ditt hår e knallblont? - ne

fan hände men frågorna om oss brunetter?
 

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - så länge man inte skadar andra.

Vill du bli kriminell? - jag är ganska farlig nu om jag ska vara ärlig.

Varför gör du sånt här? - gör vadå?
Vad är inte okej med att vara kriminell? - att bryta mot lagen är inte okej.

Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - vänta bara tills jag skaffar körkort, då jävlar.

Har du suttit i fängelset? - ne

Vill du hamna i fängelset? - tvek på den, men har hört att det är god mat!?

 

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Blir alltid på dålig humör när jag kommer hem typ.
När grät du senast? - jag gråter nästan varje dag faktiskt. Kan vara allt från at ha blivit sårad till arg till att ha lyssnat på en superlåt, eller en film. Älskar att gråta.
Du har gråtit över en kille? - lite kanske.

Vem bråkade du senast med?- D...


The rest is still unwritten

hello fellas! Förlåt för dålig update, men har verkligen inget att blogga om. Jag har inte gjort något, varken pluggat, tränat eller något så det finns inget att skriva om. Jag är ju typ sämst på att blogga också.. Fett trist re.

TOTAL BLACKOUT, FAMILY GUY OCH THE MIDDLE

är nog historiens roligaste serier. ARE YOU WITH ME??


With one voice

Jag minns att jag läste på arlas mjölkpaket (innan jag fick reda på att jag var laktosintolerant) att man behöver fyra kramar om dagen (bara sådär), åtta för att må bra och tolv för att växa som människa (antagligen så vill man itne växa som en apa eller så?). I någon läkartidnign läste jag att kramar läker sår snabbare, att de healar. Men det ska ju förståss vara kramar man uppskattar liksom. Kramar frigör endorfiner så man blir lyckligare, och nu när jag tänker efter så ha rjag inte kramat mina föräldrar på länge. Bara en liten tanke liksom. Det är gulligt med kramar

Tumblr_ljkbbh2ujy1qbemqao1_400_large


att kramas är sött

Såhär såg min nokia ut förut, snygg va?


funtar på att köpa en ny mobil. Den jag har nu är bästbästbäst ( Sony Ericsson T700, den rosa heh). Men jag har fan aldrig täckning, och nu har det gått så långt tt jag inte ene sanvänder min mobil. Funtar på en iphone, men vene om jag orkar med en tegelsten i fickan, speciellt inte i sommar. Vart ska jag ha den då liksom ? I bhn? I väskan? Tänk om jag inte vill ha väskan med mig en dag. Knas. Vad tycker ni?

Det är fan akut

Jag måste köpa puder.

Be careful with what you say, a girl remembers everything


I hate unfinished dreams


Bjuder på en såndär bild som man känner "DEN HÄR SKA INGEN NÅGONSIN FÅ SE", men sen ser man sin hy och vill förmedla sina tankar om den. Och sen är jag ju som jag är så jag ladda upp den ändå.

herregud vad min hy serut. Den ser ungefär ut sådär som den gör på bilden, fast lite mer. Men blir bara värre och värre. Det är inte finnarna, utan ärren. Asso vad är det med mig egentligen? Úsch usch. Denna vecka har jag varit störtdålig på att uppdatera, men jag har haft prov hela veckan typ (tre dagar). Nationella, sedan hamnade jag på sjukhuset i helgen så har inte haft någon vidare lust att blogga typ. Jättetrött tjej. Nu går man på ca 10 smärtpiller om dan. Livet leker, eller vad säger ni? Kul att jag släppte värsa smygaren(host) så sitter pappa bakom mig.


Lämna mig aldrig


du är världsbäst, du är äkta, du finns bokstavligen alltid där, och jag är helt förälskad i dig vännen. Jag dör för dig, glöm inte det.


Fräscha Brudar


Före och efter bilder på mitt rumF



ifall ni typ undra


lite humor och lite pinsamt med tanke på att personen är en bekant till mig som jag stöter på rätt så ofta


han är en såndär "skajaghälsa/kännerhanigenmig/fanvadstelt/kollarnerpåskorna/mobilen/såghanmig?" bekant.


Angelina Jolie


kaninteandas.

Årets Baddräkt




är superduper nöjd! Äntligen fått min baddräkt! Har bara massa bikinin så behövde en baddräkt för at tfullborda det hela. Omg jag kan inte ta av mig den, den är så skön! 199 KR- H&M


nu ska jag förbereda mig inför match också, ska äntligen få spela på hemmaplan, det här kommer gå bra! När jag kommer hem så har man massa folk på besök, lite mysigt sådär, så jag måste komma hem med en vinst liksom. Lite press sådära. Däremot är fyra av lagets starkaste tjejer skadade och kan itne vara med ( joline är skadad för att hon är i spanien). JSaknar henne

Jag och Erika somnade i skolan


Fredag hela veckan

Igår var det fredag, och igår var jag med Cissi Aderi. Love of my life. Bilderna är jätte fult redigerade men jag redigera de lite på skämt, och så råkade jag trycka på 'ersätt'. Ah och resten förstår ni.

men i alla fall så gick vi hela vägen från vällingby hem till Cissi, av en personlig anledning ville vi inte ta bussen haha.


















orkar inte med fler bilder, ni får nöja er med de här. Vacker är Cissi


Förlåt för seg uppdatering

men jag har haft fullt upp. Eller nej, jag har faktiskt börjat läsa igen. Jag vet det låter skumt, men jag hade glömt min passion för böcker ett tag. Jag var en riktig bokmal när jag var liten, men sen gled vi ifrån typ (jag och böckerna höh), men nu är jag igång igen och är på min tredje bok sen valborg. Hittills har jag läst: snälla pappa nej (har läst den ca 541665324581 gånger, men tröttnar aldrig), sedan läste jag I det tysta, och nu läser jag Bakom stängda dörrar. Alla böcker jag läser är verklighetsbaserade och handlar om barnvåldäkt, vet att det låter hemskt men det är så jäkla intresserant. Fel ordval, men ja ni fattar.

Kan passa på att säga att läsa böcker förändrar ens attityd helt. In a good way DÄREMOT! åH äLSkAa CapS LoCK

Säljer mina Converse

Jag är för snål för att betala för annonsen till bloggshoppen så jag får försöka fixa det på mitt eget sätt.

Jag säljer mina supersnygga Converse från Dubai för 500 kr. Kan hålla med om att priset inte är någon höjdare, men de finns faktiskt inte i Sverige och jag hade själv använt de om de passade mig. Vilket de inte gör, det är därför jag säljer de. Frakten är fri (den betalar jag), så femhundra kronor är det enda du/ni betalar. Måste också försvara mig med att de inte var billiga när vi köpte de.



visst är de snygga? Mocka också.
strl. 37 - men grejen är att jag brukar ha 37 i converse om inte mindre, men de här storleken var lite udda. Så för att göra det enklare:
23.5 cm från hälen upp till tån. Är du intresserad så är det bara att slänga en kommentar här under, puss!

PRISET GÅR ATT DISKUTERA! ( borde inte ha visat min svaga sida, men jag vill att de här snygga skorna ska komma till användning än att de står och dammar i skohyllan)


sålda!


outfit

med tanke på mitt feta brännsår på höften så kan jag inte ha på mig någonting annat än mjukis. Så såhär får det bli idag, precis som igår. Men utan smink, och en svart magtröja istället:

sorry för asdålig kvalité, men jag hade jätte bråttom.


På bilden:
magtröja- monki för två år sen
mjukdress- cubus i france
skinnryggsäck- andra hand
jeansjacka- ginatricot för ett år sen.

ingenting nytt idag inte.

Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.


godnatt alla fans

Du borde ta dina ord tillbaks. För alla glömmer, men inte jag

ska ut om tio för en shoppingdag i kista tillsammans med pappa. Ska köpa present åt storasytern som fyller år idag också, Grattis Syrran! Kommer förhoppningsvis komma hem med Veronica Maggios nya skiva också, like


RSS 2.0